HJULKALENDER 2020

Lucka 01

Bild på cykelväg med cykelstyre i förgrunden

Dagens runda 30,13 km Rulltid 1:15:26.

Nu är vi igång med lucköppningen! Vi börjar såklart med lucka nummer 1. Rundan som jag kommer att cykla mest är Drevviken runt. Bilden är från dagens runda i förmiddags och är tagen strax söder om Trollbäcken tror jag. Det är en fin velostrada där, platt och rak. Idag var allt grått. Har inte fått på några dubbdäck än heller och det gick bra. I morgon får det nog bli däckbyte för det känns som att det kan bli riktigt halt vilken dag som helst.

Målet med Hjulkalendern är att samla pengar till Barncancerfonden. Donera pengar själv, det har jag gjort och kommer säkert att göra igen. Prata med familj, släkt, vänner, bekanta, arbetskamrater, chefer, sociala medier osv och berätta om hjulkalender-insamlingen.

Insamlingsmålet är 24 000 kr fram till julafton. Om det blir mycket pengar kommer det överraskningar. Mer om det senare när det kan bli aktuellt. Vinterbad är ju populärt såhär års till exempel.

Vad kan ni förvänta oss av luckorna i denna julkalender då? Det blir ju såklart en cykelrunda varje dag fram till jul. Vidare kommer det kanske säkert cykeltips, prat om träning, kanske något om barnträning. Ni får se helt enkelt!