HJULKALENDER 2020

Lucka 02

Bord med nummerlapp och pennor samt elektronik och lödkolv i bakgrunden

Dagens runda 30,54 km Rulltid 1:13:58.

Vi har redan fått ihop drygt en fjärdedel av målet! Superkul! Det finns ingen anledning att stanna och tappa fart nu. Fortsätt berätta för alla om Hjulkalendern.

Eftersom väderprognosen visade på fortsatt värme blev det inget dubbdäcksbyte. Då blev det istället tid över till att göra en nummerlapp! Lödkolven behövdes inte, det var Hedda som behövde löda på sitt kretskort så hon kunde koppla in det med JTAG för något hon jobbar med.

Nummerlapp för hjulkalender

Den färdiga nummerlappen. Väldigt DIY. Trots det är det motiverande att ta på den inför cykelturen. Nu känns det lite mer som ett lopp faktiskt, det finns ett mål som det jobbas mot, lite publik (om än nästan bara via internet), nummerlapp.

Det är några som gärna som vill hänga med på en cykeltur. Roligt! Det är bra med lite sällskap, jag tror eventuellt att motivationen kommer att sjunka något när nyhetens behag lagt sig lite.

Även om det hade varit väldigt roligt tänker jag att det inte blir någon storsamling av cyklister av två skäl: Smittspridningsskäl såklart, varken individer eller vården behöver ökad belastning nu och mer egoistiskt så tänker jag sprida ut sällskapet så det finns ytterligare saker att se fram emot alla dagar fram till Hjulafton.