HJULKALENDER 2020

Lucka 12

Per dansar med barn i discobelysning

Dagens runda 30,60 km Rulltid 1:12:07.

Dagens bild är tagen för ett tag sen när vi hade middagstema American Diner en fredagkväll. Hamburgare, cola, disco, rock n' roll, hamburger music, bugg, swing, jive osv.

Middagsteman började vi med av en slump när vi åt Ramen (nudelsoppa) en vardagskväll och jag också spelade klassisk japansk musik under middagen. Sen dess har det växt till att innefatta nästan varje fredag eller lördag och vardagkvällar beroende på maträtt. Vi försöker gräva där vi står och göra det speciellt även om vi bara är vid vårt köksbord.

Vi har hittills med mat och musik varit i Japan, Kina, Mexiko, USA, Italien. Barnen tyckte mitt försök till autenticitet med italiensk brytning var pinsamt. Härligt, allt är som det ska vara.

Sist vi åt nudelsoppa spelades ingen musik, då kom snabbt frågan: Varför är det ingen musik?

Idag är vi halvvägs till hjulafton och har passerat 14 000 kr på god väg till 15 000 kr! Nu börjar det kännas i kroppen med. Benen är ju såklart trötta. I övrigt är det stelt och trött mellan skulderbladen, säkert för att musklerna blir trötta av att lyfta upp huvudet hela tiden. Handlederna och händarna började kännas av igår. Får helt enkelt sluta luta så mycket på styret och sitta mer i tempoställning. Ska börja med lite stärkande rehab för skulderbladen också.

I morgon är det race day! LUCIA RACE har start kl 9.15. Jag ska själv göra ett LUCIA TRIATHLON RACE. Det blir ett bakvänt triathlon, dvs det börjar med LUCIA RACE 10 km löpning, sen ca 30 km cykel och sist simning. Eller simning, det blir ett dopp i Östersjön.