HJULKALENDER 2020

Lucka 17

Per och Hedda på en cykeltur tidigare i år

Dagens runda 29,61 km Rulltid 1:15:16.

Insamlingen har kommit upp i 20 000 kr!!! Nu är det en vecka kvar till hjulafton och vi börjar väl spurta på upploppet nu då?!

Min partner Hedda är med på dagens bild, från en runda tidigare i år. Hedda är varit en stor hjälp bakom kulisserna till Hjulkalendern. Det är ju inte bara cykling utan idéer ska bollas, texter ska korrekturläsas och bilder ska synas. Tack Hedda för att du är ett bra bollplank.

De som lyssnade på radiointervjun i lucka 16 hörde att mitt jobb låter mig arbeta idéellt 5 dagar varje år. Dessa timmar är nu slut, de gick primärt till cyklingen. Det har varit mycket arbete runtomkring, till exempel denna hemsida med allt vad det inneburit (det märks att jag inte sysslat med webbdesign på 20 år), sprida kännedom om Hjulkalenderinsamlingen till familj, släkt, vänner, arbetskamrater, bekanta, grannar och så vidare, presskontakt, sociala medier &c. Det har snabbt byggt upp ytterligare dryga 50 arbetstimmar. Från och med nästa vecka är det 100% procent idéellt arbete.

Tack alla andra i kulisserna som har spridit Hjulkalendern!

På dagens runda såg jag att Hjultomten var uppblåst igen! Det kändes tryggt att den var tillbaka på första delmålet igen efter gårdagens kollaps.