HJULKALENDER 2020

Lucka 21

Tre barn gör bergsklättraren framför en TV

Dagens runda 30,43 km Rulltid 1:12:32.

Tack Smartsand AB för donationen till insamlingen! Smartsand AB gör stöld­skydds­märkning med DNA- och ISR-märkning för bland annat cyklar.

Dagens runda var blåsig och det är trögt i benen nu. Men vi är snart i mål. Insamlings­målet är ju snubblande nära nu med! Alla stopp gick väldigt smidigt idag, hade väldig tur med ljusen på alla bevakade över­gångs­ställen.

Dagens bild är från i somras när barnen körde Alex träning. Det är cirkelpass med kroppsviktsövningar med lite olika inriktning. Det går alldeles utmärkt att köra hela familjen och alla får en utmaning på sin nivå.

När det har blivit lite si och så med träning och det kanske inte går att komma iväg och träna, då har det fungerat alldeles utmärkt att träna hela familjen tillsammans. Det är ju allmänt känt att barn inte gör som man säger, de gör som man gör. Superbra att då att visa att man kan träna tillsammans i vardags­rummet och att det är roligt.

Vi har testat lite olika träningsaktiviteter framför TV: yoga, gympa, dans. Ibland har vi gått hela familjen till utegymmet också, där finns något för alla! Den träning som är bäst är den som är rolig, för den blir av!

Under hösten har vi alla kört lite arm­häv­ningar efter bästa förmåga. Det är väldigt roligt att se allas utveckling. Själv hade jag en rutin att varje dag köra tre set med arm­häv­ningar (diamond/händerna ihop, vanliga, breda), lika många situps som arm­häv­ningar, lika många squats som arm­häv­ningar. Det har fått stå tillbaka nu i december i och med cyklingen.