HJULKALENDER 2020

Lucka 22

Dagens runda 30,54 km Rulltid 1:07:00.

Insamlingsmålet nått!

Insamlingen är i mål med 24 150 kr insamlade! Det känns otroligt bra. Tack alla som har donerat, stöttat, hjälpt till att berätta om Hjulkalendern och insamlingen. Allas stöd har varit av stor betydelse!! Nu är det bara en målgång om två dagar kvar.

Dagens runda var sista rundan runt Drevviken, i morgon och på Hjulafton kommer jag att befinna mig på annan ort i enklare boende utan rinnande vatten. Därför tänkte jag att idag är det upp till bevis! Det var ganska hård motvind första halvan men på vägen hem blev det medvind och så kickade rödbetsjuicen och kaffet in. Skönt att rulla in på 1:07 blankt sista rundan!

Jag hade tänkt simma igen när vi nått insamlingsmålet men det kommer tyvärr inte att hinnas med i allt julstök även om lugnet infinner sig. Det finns inga riktigt bra (eller säkra) möjligheter till simning heller. Kanske kan jag duscha utomhus med en hink havsvatten för att fira.

Det har varit roligt med utmaningen som Hjulkalendern inneburit. Det är kul med lite olika challenges. Jag har några gånger försökt göra 100 pushups men det har runnit ut i sanden varje gång...

En annan challenge jag jobbat med är Murph Challenge. Spring 1 mile, 100 pullups, 200 armhävningar, 300 squats, spring en mile. Jag kanske var 50% där i somras.

Efter semestern blev det inte så mycket tränat men i höstas började vi träna armhävningar, situps och squats hemma så jag har tänkt på en challenge med de momenten. Passande när mellandagarna kommer och det är nyårslöften och såna saker i antågande.

Hjulkalender challenge

Gör 50 armhävningar lika fort som de räknar i armhävningslåten 50 in da clip med Dead Prez.

Gör squats till sången i Bring Sally Up med Moby. Det är också en populär låt att göra armhävningar eller plankan till. Man går helt enkelt upp vid "Up" i sången och ner vid "Down". Enkelt.

Göra situps till Bland Dom med Syster Sol, gör situps tills låten är slut. Den är 6 minuter och 57 sekunder.

Sammanfattningsvis.

Hjulkalender Challenge

  1. Armhävningar till Dead Prez - 50 in da clip
  2. Squats till Moby - Bring Sally Up
  3. avsluta med att maxa situps till Syster Sol - Bland Dom

Lycka till!